Hasan Alija;Ushtaret e UÇK-së denohen me burgje rënda , e kriminelët serb me denime qesharake

Disa gjykatës të KS.mezi nuk presin të dënojnë një ushtar të UÇK-së me shpifje rrena të shqipfolësve ndërsa shkjaun që ka kryer krime e dënojnë sa për sy e faqe…Tmerr😥

Hasan Alija është ish luftëtar i UÇK-së dhe ish epror i TMK -së raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *