Teologu dhe intelektuali patriot z.Kujtim Hyseni uron aleatin tonë Ameriken

Urime nga zemra per Kombin dhe qeverine e Shteteve te Bashkuara te Amerikes me rastin e 4 Korrikut dites se pavaresise.
Qofte e perjetshme miqësia Shqiptaro-Amerikane 🇺🇸🇦🇱 shkruan z.Kujtim Hyseni djale me shkolle vlera dhe vizion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *