Luftëtari i njohur dhe intelektuali Shaban Gashi kujton Betejën e Loxhes të fituar nga UÇK-ja

Sot 22 vite me parë,kujtojm Betejen e Loxhës, respekt dhe lavdi të përjetëshem të rënve për Liri , si dhe invalidve dhe shokēve të UÇK-ës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *