Veprimtari e luftëtari i UÇK -së Arben Krasniqi kujton bashkëluftëtarin dëshmor Arton Hasanaj

ARTON HASANAJ -FIGURË E MADHE E LUFTES ÇLIRIMTARE TË UÇK -SË
Është e pavdekshme jeta dhe vepra e dëshmorëve të atdheut , Arton Hasanaj Naim Nimonaj e mijëra deshmor ranë për një Shqipëri unike e të bashkuar .
Veprimtari i shquar kombëtar Arben Krasniqi kuader i LPK e nje nga celulat e para të UÇK -së e vlerëson lart jetën dhe vepren e Artonit te cilin e kishte si vëlla dhe të cilin e kishte përgatitur psiqikisht moralisht për luftë .
Trimat si Artoni me shokë do kujtohen përjetë ??✊Andaj e kujtojmë në këtë 22 Vjetor thotë Arbeni i mallëngjyer

Kemi shumë punë për ta jetesuar idealin e dëshmoreve thekson shoku Arben Hero i gjallë e i heshtur njëkohesisht .

Për portalin JaninaPress Erald Selca

Leave a Reply