N/Kolonel Astrit Huskaj kujton Aben, Bedriun, Eltonin dhe Përmetin Bashkimin bashkëluftëtarët Heronjë

PERVJETORI I 22 I PERJETSIS KOLOSET E ATDHEUT QE FALE TYRE NË JETOIJM TË LIRE PATA PRIVILEGJIN QE TË JEM BASHKLUFTETAR I KETYRE BURRAVE TË ATDHEUT DERI NË MINUTATE FUNDIT TË JETES PARA SË TË KAlOIJN NË PERJETSI
BEKIM BERISJA (ABEJA)
BEDRI SHALA
ELTON ZHERKA
PERMET VULA
BASHKIM LEKU
ME ELTONIN E PERMETIT. ISHIM NË VOKSH BASHKE SEBASHKU EDHE ME SHUM BASHKLUFTETAR TJER E NË JUNIK PERSERI BASHK ME KOLOSET E ATDHEUT ABEN BEDRIN ELTONIN PERMETIN E SHUM E SHUM LUFTETAR TË DEVOTSHEM LAVDI PERJETSISHT HERONJET E MIJ

Astrit Huskaj
Krytar I OVL UÇK se për Amerikë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *