Fronti Popullor kujton Dëshmorin e atdheut Bislim Zekolli

Familja Zekolli është një familje me tradita arsimore e patriotike , një bastion shqiptarizme
Lavdi jetës dhe veprës Titanike të kolosit të UÇK Bislim (Latif)Zekolli veprimtar i shquar kombëtar dhe organizator e trim i paepur hero i Shqipërisë .
Lavdia dhe nderimi i përjetshëm ju takon dalëzotëseve të atdheut 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *