UÇK-ja është Kryevlerë Kombëtare-Erald Selca

ASKUSH SI LUFTËTARET E UÇK-SË NUK JU KA PËRGJIGJUR “DREJTËSISË”

Lufta e drejtë e jona ka qenë cak i sulmeve nga qarqe serbe shqipefolese dhe të huaja sepse UÇK -ja me përpjekje mbinjerëzore me forca paketa e pa përkrahje arriti ta çliroi Kosovën me aleatët e saj .

Por pas luftes e deri sot zhvillohet gjueti shtrigash ndaj UÇK së, dhe vet Adem Jasharit ka tendenca me minimizu rolin e saj dhe me përqesh atë nga fryma neojugosllave por dhe për poena politik nga ojq e individë .

Dihet boterisht se ky popull me bindje pacifiste mendonte që liria vjen në pjatë e jo me luftë e sot në vend turpërohen shesin predikojnë moral trimeri demagogji pasluftes .

Kur folim për drejtesi padrejtësi krejt luftëtaret dhe eproret e UÇK -së pa pasur pikë faji vuajten po vuajnë denime burgjeve vendore dhe atyre të Hagës me herët .
Pse u përgjigjen sepse luftuam për liri drejtësi dhe vlera emancipuese.
Çlirimtaret vuajten burgjeve po kriminelet serb disa rom ashkali etj dhe shqiptar kuinsling ende sorollaten të lirë .
Luften e lavdishme të UÇK së nuk e njollosin dot as matrapazet e shumtë sepse ajo luftë ruajti ADN tonë kombëtare.

UÇK ‘ja është një nga arritjet më të mëdha të kombit e ajo e ka fundos Jugosllavinë dhe Slloben ndonese ende po kemi punë me disa mbetje që i falen krahu i luftes e te tillë mbeturina tash i kemi në çdo parti e ojq zaptura zhvatese e në cdo pore te jetes !!!
U dasht mu marrë ndryshe me ta po nejse , duhet shteti shoqëria jonë me ligj ta mbroj UÇK dhe vlerat kombëtare .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *