Fronti Popullor uron aktorin Reshat Arbana për 80 Vjetorin e Lindjes

80 Vjetori i lindjes sot i aktorit të madh të Kinostudios Shqipëria e re mitikut kolosit të madhit RESHAT ARBANA një emer që ka nderuar atdheun dhe Kombin tonë nëpër botë me artin e tij interpretimin maestral dhe atdhedashurinë .
Kryepoka artë Enveriane krijoj aktor të rangut botëror , e në xhunglokraci aktoret tane luftojn për mbijetesë kam fjalen për aktoret me vlerë e jo për hiçat e sotem pseudoartin e sotem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *