Selca:Peza dhe Enver Hoxha bënë Histori

Lavdi Konferences së Pezës , Rroftë Kryeheroi Kombetar Enver Hoxha
Lavdi LNÇL-së dhe deshmoreve të Kombit
Konferenca e Pezes pati rëndësi historike në strukturimin sa ma të mirë të aradhave tona çlirimtare 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *