Bekim Jashari-Shqiptarizma për mua është mbi çdo gjë

E rëndësishme dhe me peshë të lartë njohja e Izraelit për Kosovën.
Është e vërtetë e pamohueshme roli dhe ndikimi i personaliteteve të mëdha hebraike për çlirimin e Kosovës dhe pavarësinë tonë.
Këto ditë kam vërejur reagime të ndryshme në lidhje me këtë njohje dhe jam tejet i brengosur që disa po e ndërlidhin fatin e popujve tjerë në kurrizë të Kosovës.
Për mua, Kosova dhe Shqiptarët janë syri im.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *