Veç ditëlindje kanë heronjët -Fahri Fazliun e kujton me mall luftëtari i shquar Arben Krasniqi

Sikur gjithçka te dija,per Fahriun, prapë nuk do te mjaftonin minuta, ore, dite, jave dhe muaj qe historia e Fahriut te perbyllet me kaqë rreshta sa une di.
I vendosur per t’u veteflijuar, por i bindur se në themelet e lirise kerkohej te derdhej gjaku i ti.
LAVDI HEROIT TË KOMBIT FAHRI FAZLIU, QË SOT DO TE FESTONTE 61 VJETORIN E LINDJES!