Fjalë emocionale e prekëse për nënën nga Luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini

Sot 4 muaj, Sa me mungon Nëna ime Azize shpirti yt pushoft në paqe amin 😢😢😢😢

Nënë e dashur ti gjithëmonë na rrite e edukove me faqe të bardhë se si duhet atdheu se si jetohet me punë dhe djersë , më kujtohen dhe netët e tua pa gjumë kur luftonim armikun serb ne UÇK-ja ti merakoseshe për mua shokët .

Nënë ti ke lenë plot shtëpinë , me trashigimtarë e paharruar përjetë je në zemrat e shpirtat tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *