Adem Demaçi i madh me 1959 fletë realitetin e ditëve të sotme

Keshtu deklaronte SIMBOLI i qendreses shqiptare, Adem DEMACI, ne gjykaten e pushtueseve te tokave te Shqiperise ne vitin e larget 1959

Mbajeni mend mire: ne vitin 1959!

“Prej ketu ku jam, tha Adem Demaci, po ju them edhe njehere se nese Serbia e Jugosllavia nuk heqin dore nga pushtimi i Kosoves dhe nese nuk lejojne qe Kosova te shkeputet nga Jugosllavia e t’i bashkohet Shqiperise, atehere nuk do te kete paqe as ne Ballkan, as ne Jugosllavi, as ne Serbi. Nese Serbia do te vazhdoje me kete politike ndaj shqiptareve, nje dite Serbia ka per t’u be shkaktare e shpartallimit te krejt Jugosllavise dhe ne fund do te mbetet edhe pa Kosoven. Kaq”! Parashikim (profeci) e sakte ne nje kohe kure numroheshin ne gishta shqiptaret qe shikonin drite ne fund te tunelit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *