Luftëtari i UÇK-së mërgimtari Afrim Ajredini solidarizohet me Hysni Gucatin dhe luften e drejtë çlirimtare

Veprimtari i çeshtjes kombëtare luftëtari i oreve të para të UÇK-së Afrim Ajredini i shqetësuar me padrejtesitë ndaj luftes sonë çlirimtare ka denuar vandalizmin e Eulexit dhe arrestimet e luftetareve si Salih Mustafa kreut veteraneve Hysni Gucatit .

Është e turpshme thotë Afrimi të denohen viktimat e të falet xhelatet karpatian serb , po gjykohet lufta jonë mbrojtese dhe po falet barbaria tirania serbe me e madhja bote pas luftes dyte boterore.

Ne zhvilluam luftë të drejtë dhe me zakone luftes , shteti i Kosovës ta ndal misionin e eulexit dhe gjykates speciale kunder krenarise ma te madhe kombëtare UÇK-së thotë i nderuari z Afrim Ajredini njeri i madh e shqiptar i madh i cili nuk hesht kurrë ndaj zhvillimeve në trojet arbërore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *