Veteranet në Amerikë denojnë fuqishëm arrestimin e Komandantit njohur Nasim Haradinaj

Veteranet në SHBA Kryetari i tyre z.Astrit Huskaj ka denuar arrestimin e z.Nasim Haradinaj n/kryetar i OVL UÇK-së personalitet i njohur dhe familje ikonë .

A thua vallë deri kur do ndiqet familja e bac Ismajl , a thua deri kur do ndiqen vlerat e harrohen fajtoret gjakataret serb.

Qyqe të politikes reagoni e veproni o të mjerë !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *