Reagim i fuqishëm nga Kryetari i OVL UÇK-SHBA N/Kolonel Astrit Huskaj për arrestimin e Kryetarit Hysni Gucati

I kontaktuar nga portali JaninaPress nënkolonel Astrit Huskaj ish Epror i UÇK TMK Kryetar i veteranëve për Amerikë në emrin e tij personal dhe veteraneve e shumë shoqatave patriotike atdhetare, reagojnë kundër bastisjeve të zyreve të veteranëve dhe denojnë arrestimin e Kreut të veteranëve Hysni Gucati .

Amerika mergata jone çdo herë ishte pranë atdheut , Astriti e konsideron kete si gjueti shtrigash dhe të padrejtë dhe e quan të turpshme heshtjen e politikes ditore e cila nuk po mbron vlerat kombëtare .

Edhe z Shefki Mexhuani drejtor ekzekutiv i fondit Vendelindja Thërret Shba/Kanada reagon fuqishem në mbrojtje vlerave të shenjta të UÇK-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *