Veprimtari Anton Antoni solidarizohet me krerët e OVL UÇK-së

Në përkrahje te trimave te 🇦🇱Lire🇦🇱
L A V D I deshmorve te kombit Shqiptar🇦🇱
Respekte brez pas brez U. Ç K se kështu shkruan në facebook veprimtari pedagogu luftëtari Anton Antoni i cili solidarizohet me bashkëluftëtaret z.Hyni Gucati dhe z.Nasim Haradinaj raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *