Agim Xhigoli pret dhe nderon vëllezerit nga Durrësi

Vllezerit Sokol Domi i ardhun nga Durresi ne Ferizaj ne shtepin e te madhit Flamur Keca pershkak te termetit Ju deshirojm te gjithe atyre qe kane nevoj per strehim le te vine ne Ferizaj Nje mirenjohje per Sokol Domin

Leave a Reply