Sekretari i Frontit Popullor Erald Selca:Thaçi dhe UÇK nuk gjunjëzohen kurrë

Mirësevini në Shqipërinë këndej Drini , President Hashim Thaçi Drejtuesi Kryesor i UÇK -së fitimtar çdo herë mbi serbosllavët .
Nuk ka Gjykatë në botë , që me procese të montuara mund ta gjykojë madheshtin e luftës së drejtë të dalëzotses së atdheut UÇK-së .
Serbia Fashiste ka kryer Gjenocid , etnocid dhe spastrim etnik e mizori mbi popullin tonë dhe popujt e tjerë në rajon .
I mbarë kombi duhet të jemi me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *