Fronti Popullor kujton bacen Osman Elshani dhe Bajrë e Kastriot Elshani

Fronti Popullor i Kosovës kujton lart jeten dhe vepren e te madhit Osman Elshani nga trimat e parë në UÇK, dhe të bijëve të tij të rinjëve atdhetar trima Bajrë e Kastriot Elshani .

Jeta dhe vepra e tyre kolosale në shërbim të kombit dhe atdheut nuk harrohet kurrë , dhe drejtesia duhet të triumfoj për të rinjët tanë që e deshën Drenicen martire Kosoven dhe Kombin shqiptar me shumë se çdo gjë .

Baca Osman ka lenë prapa një familje të shkëlqyer në çdo aspekt

Lavdi e mirënjohje e përjetshme 🇦🇱✊

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *