Erald Selca reagon për dëmtimin e Lapidarëve të Dëshmorëve të Kombit në Rahovec

Dëmtimi i Lapidareve të Dëshmorëve të Kombit në Rahovec të Xhelal Hajdes-Tonit, dhe Selajdin Mullabazit-Micit kolosa të UÇK-së tregon se ne jemi shoqëri bastarde shoqëri që nuk meritojmë liri .
Që 30 e sa vite bastardë kopila agjenturash të huaja antishqiptar rrëzojnë buste Gjigantesh demolojnë varreza e lapidare dëshmoresh sepse tashmë mund të themi se Kosova e Shqipëria janë vetëm shtete në letër asgjë më tepër .
E shikoni çfarë kemi në mesin tonë !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *