Arben Krasniqi veprimtari i LPK-së dhe ushtar i orëve të para në UÇK(FOTO)

Portali JaninaPress ka siguruar një foto hereshme të viteve hershme 90-ta të veprimtarit të madh të LPK -së , luftëtarit të celulave dhe aksioneve të para të UÇK-së Enveristit të madh heroit të gjallë shokut Arben Krasniqi njeri modest familja e të cilit i ka dhenë çeshtjës kombëtare çdo gjë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *