Agim Xhigoli Kujton dëshmorin Safet Rexhepi

Dëshmori i Kombit nga Zhitia, SAFET REXHEPI.
Safeti ishte vetem 19 vjeqar dhe ju bashkangjit luftes se shenjte te Ushtrise Çlirimtare te Kosovës.
Ai, bie heroikisht ne Kosharen e Lavdishme, per mos te vdekur kurre!

Lavdi gjithë Dëshmorëve të Kombit!-Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *