Dedë Dushaj muzikant e atdhetar i madh

Mërgata jonë kudo në botë meritojnë vlerësim maksimal për vlerat e tyre si shtyllë kombi e mbijetese sociale/ekonomike .

Një nga ata bijë nderuar malesor është i çmuari vëllau ynë Dedë Dushaj militant i Bashkimit Kombëtar dhe Shqipërisë etnike

Njeri punëtor i dashur atdhetar human artist i lindur i mirëfilltë që jeton këndon dhe vepron gjithemone me mendje te atdheu viset tona .

I këndon Flamurit Skënderbeit trimave Dede Gjo Lulit UÇK-së , këndon elegji me zemër malesori z.Dedë Dushaj tashmë gezon autoritet e nderim kudo .

Të paqim sa malet o malësor fisnikë

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *