Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton Anëtarsimin e Shqipërisë në Lidhje Kombeve

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli sot ka kujtuar Fan S.Nolin e madh dhe anëtarsimin e Shqipërisë në Lidhje të Kombeve para një shekulli si një të arritur e madhe kombëtare e ndërkombëtare raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *