E.Selca Veç antishqiptarët e urrejn të madhin Rexhep Qosja

Hijenat e LDK dhe PD -së vazhdojnë ta sulmojnë akademikun e madh e të lavdishëm shqiptar rilindasin e fundit Rexhep Qosjen.

Tashmë 4 dekada eksponentë të LKJ LDK PD e sulmojnë në sinkron një nga etërit e kombit shkrimtarin me renome botërore Rexhep Qosjen i cili gjithmonë e ka demaskuar politiken e qullavtë pacifiste në Kosovë dhe atë destruktive në Shqipëri .

Ashtu siç nuk ja kemi ditë vlerën Gjigantit Adem Demaçi , siç duket nuk po dimë të nderojmë të madhin e letrave shqipe Rexhep Qosjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *