Dedikim i veçantë për shokun vëllaun nga Agim Këlmendi

Pêr ty shoku im i jetês tê falemenderit qé ishe i fjalês dhe besês..
Qê ishe për kêto vite gjithmonê pranê meje atéherê kur mê ndodhnin fatkeqêsité ti ishe aty pranê mburoja ime, ishe shok i vértet qé tê gjindet aty kur isha nê gjendje tê rêndê, finaciare, mjekésore, atéherê kur pêr fundosjen tonê thurrnin vargje se kur do tê jetê fundi ynë por jo ti mê ishe shtytje dhe shpresa pêr të ecur mé tej…
Fal teje ne jemi ku jemi..
fal sinqeriteti,angazhimi dhe punês tênde tê palodhshme jemi ku jemi..
Atéheré kur shumica kontribonin pêr shuarjen tonē..ti ishe shtylle dhe bedem i pathyeshëm,
prandaj pak janê kêto fjalê pêr ty shoku im i besês dhe jetês..
Prandaj të FALEMENDERIT PÊR TÊ GJITHA CANI…

Leave a Reply