Duani veteranët shtet sa të jemi gjallë , jo kur po vdesin veteranët e UÇK-së !

Traumat e luftës dhe jeta rëndë sollën tragjedi për luftëtaret e UÇK-së

Jemi dëshmitar të vetëvrasjeve vdekjeve hershme dhe jetës së rëndë socio/ekonomike të luftëtareve të UÇK UÇPMB UÇK dhe harresa shteterore injorimi i tejeskajshem i luftetareve familjeve deshmorëve e veprimtareve .

Nuk u trajtuan kurrë të shërohen , jane me asistenc sociale e shumica semure e pa kulm mbi krye të cilët mezi mbijetojnë me ndihma nga pjesa atdhetare e mërgates e ndonjë familjari miku shoku .

Në kohë pandemie shteti nuk ndau një cent për ilaqe veteraneve proteza invalideve por ndau mjete për bordella e masazhe !!!?

Kur shteti nuk e njeh luftën ndodhin këto tragjedi , luftëtaret nga paslufta janë përballur me zitë e ullirit shkaterrim familje si pasoje jetes rënde vetëvrasje vdekje nga sëmundjet varferia ekstreme jane larguar nga puna dhe poshterohen gjykatave me denime gjueti shtrigash .

Cfare meriton ai shtet që i le luftëtaret në pozita lypsaresh , turp të keni na duket vetja që jemi berë barrë e na vije turp nga vetja a thua kaq të pavlerë jemi vetem pse nuk vdiqem e mbetem gjallë por të vdekur për së gjalli .

Duhet me provuar secili ndjenjen mos me pas fëmijës tend me i dhanë bukë me jetu podrumeve shatorrave mos me mund me ja ble një fletore me ja paguar arsimin se për gjëra tjera as që flitet .

Shto kësaj talljen me veteranet luften duke thenë na çliroj Nato se sa për ju kuregjo , duke fyer gjakun e deshmoreve martirizimit popullit tonë .

Dhe ndonje vite nuk do ketë veteran fare se ne do vdesim jo se jemi pleq po se do na mund ashpërsia e jetës e ligjet e mbijeteses.

Le ta gëzojnë populli lirinë , pushtetaret karrigen kur të vdesim të pakten ndoshta mbi dhe nuk do na lini po edhe atëherë mos na vajtoni kinseni na keni dashur etj

Rroftë UÇK
SHQIPËRIA 🇦🇱✊
Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *