Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron Ditën e Veteranëve të UÇK-së

Me rastin 30 dhjetorit ditës së veteranëve të UÇK-së Agim Xhigoli uron bashkëluftëtaret dhe kërkon shteti ata ti trajtoj mirë me dinjitet e respekt e jo te jenë në mjerim social siç janë kjo kategori e lavdishme..

Poashtu Agim Xhigoli kërkon liri për çlirimtaret në Hagë dhe kudo raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *