A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron përvjetorin e pavarësisë me pikësynim Bashkimin Kombëtar

Ne luftëtaret e lirisë dhe Enveristet ju urojmë përvjetorin e pavaresisë dhe kemi synim Bashkim Kombëtar me çdo kusht

Gëzuar

Lavdi Dëshmorëve dhe Enver Hoxhes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *