Poezi nga Lule Alidema

ZGJEDHA HESHTJEN

Zgjedhë shpesh raste kur unë heshtë
Atëherë kur nuk dua t’veproj me frustrim
Heshtjen unë e zgjedhë
Ngase më ndalon të dal nga personaliteti im.

Po, do heshti dhe më tej
Do heshtë deri aty ku më arësye nuk gjej
Pavarësisht që heshtë e nuk e them
Asesi nuk më ndryshon atë që e ndjej.

Do e them kur do më shterroj durimi
Do e them kur arësyes i humb kuptimi
Kur arësyeja kuptim nuk do ketë
Vjen koha që heshtja vet të flet…

Lule Alidema
16.02.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *