Veprimtari i kombit z.Anton Antoni uron përvjetorin e Pavarësisë duke thenë Kosovë u bëfsh Shqipëri

Të nderuar e të dashur vëllezër dhe motra, Shqiptarë kudo që jeni në bote!
Gëzuar Ditën e Pavarësisë së Kosovës!
Nder e respekt të gjithë atyre që i kontribuan realizimit të aspiratës sonë shekullore
për Kosovën Shtet!
E kremtofshim këtë Ditë të Bekuar më gëzime e lumturi për jetë e mot!
🇦🇱🇦🇱🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇽🇰🇦🇱🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *