A.Xhigoli Kryetari Frontit Popullor vazhdon me aktivitete

Me shoket Hamdi Ndrecaj dhe Bashkimin duke i respektuar me mirenjohje nga Fronti popullor ne Ferizaj

Poashtu dhe sekretari Frontit shoku Erald Selca vazhdon te jete prezent me shokin Agim duke mbrojte vlerat kombëtare dhe Enveriste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *