Fronti Popullor kujton Heroin Kombëtar Veli Nocin trimin e lavdishëm të UÇK-së

Me rastin e rënies heroike 23 vjetorit të trimit të shquar të UÇK-së Veli Noci sot Enveristet patriotet bashkëluftëtaret nderuan evokuan kujtime për burrin e lavdishem të djalerisë shqiptare trim Veli Nocin

Kryetari Agim Xhigoli , sekretari Erald Selca Perparim Xhafaj folen për rendesin e luftes dhe deshmorin Veli Noci dhe trimat tjere te Herecit Dujakes te ketyre viseve arberore raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *