Në ditën botërore të librit kujtojmë Enver Hoxhen e madh që zhduku analfabetizmin

Në ditën ndërkombëtare të librit , ndihem falenderues ndaj të madhit ENVER HOXHA pedagog e lider i profilit botëror që zhduku analfabetizmin kudo në trojet shqiptare me rrezet e diturisë dhe atdhetarisë që përhapi
Faleminderit Kryekomandant ENVER HOXHA për këtë arritje epokale .
Dje ishim zero analfabetë , sot në demo(n)kraci kemi me bollek !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *