Vështrim nga poetja shquar Eva Tafa

Fjala e Anton Qunit ishte kembane paqeje dhe ra, per ato qe kane veshe dhe deshiren e mireqenies se Kombit. Ai qe eshte burre vatani, zgjat doren e shtrengimit dhe bashkepunimit.
Ne kete kohe emergjente dhe te jashtezakonshme ku Pandemia boterore ka pushtuar edhe Kosoven, nuk mund ta leme midis vendit te ulet kembekryq covid19-ta, dhe te merremi me qeverine.
More te uruar mire e kishim njehere kete nuse, vinte vera e merrnim tjetren…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *