Veprimtari mërgimtari dhe luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini kërkon shteti ti trajtoj me dinjitet vlerat e luftës dhe Çlirimtaret

Mërgimtari veprimtari luftëtari i njohur i UÇK-së z.Afrim Ajredini me banim në Linz Austrisë jeton dhe vepron me mish e shpirt terë jetën për kombin dhe idealet e Skenderbeut Mr.Ukshin Hotit Adem Jasharit për Bashkim Kombëtar

Afrimi kërkon në bisede me portalin JaninaPress që shteti ti mbroje çlirimtaret në Hage pastertine e luftes sonë dhe shteti ti ndihmoje familjet e deshmoreve invalideve dhe veteraneve me te ardhura me te mira se me kete lemoshe qe marrin ilaqe as buke nuk hanë dot e kjo thote Afrimi me brengos .

Afrimi me shume dashamire pervec kontributit familjar ne lufte pas lufte kurre nuk e ndali dhenien e ndihmave për shok lufte kategori lirise e per lapidare libra e njerez me nevoje

Afrimi kërkon shteti të mos i harroj çlirimtaret sidomos këto kohe pandemie JaninaPress

Leave a Reply