Selca :Jo dhunës në futbollin mbarëkombëtar

Ju kisha lutur t’i ulni tensionet në futbollin mbarëkombëtar në Kosovë dhe Shqipëri .
Dhuna në superioret tona dhe ligat inferiore , është e patolerushme duhet garë Fair-Play dhe klube me renome botërore kanë renë nga elita në liga të ulëta .
Duhet ta rrisni cilësin , të mos llomotitni shumë e të silleni si profesionistë !

Nuk ka dhuna vend në sport thote E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *