Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli dhe Enveristët kujtojn Enver Hoxhen babain e kombit në ditëlindjen e tij

Shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor lider i Enveristëve dhe shoku Erald Selca sekretar i Frontit opinionist veprimtar në terë botën ndonese në kushte pandemie po e kujtojn Enver Hoxhen dhe këtë datë të madhe historike 16 Tetorin 1908

Shoku Agim Xhigoli thekson se Burrështetasi Enver Hoxha është i paarritshem dhe lider i njerëzimit me vlerat e tij të panumërta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *