Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli mbështet fuqishëm Agim Aliun

Kreu i frontit popullor shoku Agim Xhigoli me strukturat e tij mbështet dhe për një mandat të ri z.Agim Aliun kryetarin aktual të Ferizajit i cili e ka berë Ferizajin metropol europian dhe vend i zhvilluar

Shoku Agim Xhigoli duke folur për JaninaPress thotë se Agim Aliu do fitoi prap sepse fol puna nderi perkushtimi i tij për Ferizajin me rrethinë andaj ne do e mbështesim me terë qënien tonë kryetarin me te mirë në Kosovë

Suksese të priftë e mbara

Leave a Reply