Peja nderon Albanologun e atdhetarin e madh Sadri Këlmendi

Qyteti i Pejës Kryetari i Bashkisë z.Gazmend Muhaxheri komisioni i nderuar i emertimeve të udhëve paska emeruar një udhë me emrin e Gjigantit Kombëtar kolosit dijetarit disidentit , atdhetarit shkrimtarit pedagogut botuesit baces së pavdekshem Sadri Këlmendi

Ky shembull duhet ndjekur kudo në viset arbërore .

Ishte ky një gjest shembullor se si duhet nderuar vlerat tona kombëtare si misherim i përpjekjeve për dituri e liri

Lavdi jetës dhe veprës kolosale të shqiptarit të madh e lavdimadh Sadri Kelmendit , Rilindasit tonë që i dha kombit abc sonë çdo gjë terë jetën e tij me familje pa i marrë asgjë

Erald Selca autor i shkrimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *