Veprimtari i shquar i çështjes kombëtare z.Agim Krasniqi uron Festat e Nëntorit

Mërgimtari veprimtari patrioti z.Agim Krasniqi i dëshmuar me dekada uron tërë kombin për festat e Nëntorit të madh duke kujtuar Skenderbeun Rilindjen Kombetare , Lidhjen e Prizrenit , Shpalljen e Pavaresisë së Shqipërisë me 28 Nëntor 1912 , luften nacionalçlirimtare bacen Adem Demaçi UÇK.Adem Jasharin e madh

Baca Agim kujton dhe uron dhe 29 Nëntorin 1944 ku Enver Hoxha çliroi atdheun me trimat e vetë

Lavdi deshmoreve

Rroftë Shqipëria

Leave a Reply