Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli përkrah fuqishëm bashkëluftëtaret e UÇK-së

Vazhdon lufta psikologjike neopacifiste kundër veteranëve të UÇK-së dhe Tiranës shtetit amë , gjithmonë e sofistikuar po edhe perfide pa harruar dhe jugokosovaret që e aplikojnë haptazi luftimin e iredentizmit dhe seperatizmit shqiptar në vitin 2022

Fronti Popullor Kryetari cmuar Agim Xhigoli përkrahin veteranet protestat dhe kërkesat e tyre të arsyeshme

Leave a Reply