A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton Zahirin , Edmondin dhe Hakifin kolosat e UÇK-së

Me rastin e rënies heroike të Komandant Zahir Pajazitit Edmond Hoxhes dhe Hakif Zejnullahut enveristet fronti popullor kryetari Agim Xhigoli i kujton me respekt maksimal

Lavdi 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *