Vëlla Davidi uron nënën me fjalët më të ngrohta(Foto)

Nënat tona janë pasuria jonë edukata jonë shtyllë e kombit dhe familjes shqiptare andaj urimet më të sinqerta dhe ngrohta , dashuri kujdes dhe shëndet pafund