Bashkëluftëtari Arben Krasniqi , kujton të madhin Bahri Fazliun

NË 26 VJETORIN E HEROIT BAHRI FAZLIU
Bahri Fazliu nuk jetojë gjatë, vetëm 26 vjet. Dhe ne këtë jetë te shkurtër madheshtia e luftës së tij për popullin dhe Atdheun na la shembullin dhe mësimin e pavdekshëm.
Lavdi!