Me gëzim mora lajmin për zgjerimin e biznesit vëllezër Adi dhe Edi familja Veseli

Më gëzim të madh mora lajmin që vëllezerit tonë nga Shqipëria Lindore Struga jonë me banim punë në SHBA mike në New Jersy kanë zgjeruar biznesin e tyre pikant në hoteleri gastronomi, me prezencen e shumë personaliteteve dhe komunitetit shqiptar

Vetëm nderi puna korrektesia atdhedashuria e ka nderuar popullin shqiptar në emigracion andaj ju vëllezër suksese mbaresi dhe të mira pafund

Erald Selca