Bajrush Gashi dhe Rrahim Bekteshi emra të shquar të UÇK-TMK-SË

Në Prizren duke udhëhequr Batalionin Gardist / me 6 Dhjetor 2001./ Për foton falenderojë bashkëluftëtarin Hasan Morina/

Foto historike marrë nga profili i bashkëluftëtarit Rrahim Bekteshi .

Rrahimi Bajrushi me shok meritojnë çdo respekt për vlerat e tyre shumëfishta .

Leave a Reply