Arben Krasniqi hero i gjallë , evokon kujtime për Bahri Fazliun e madh

E kam për nder e krenari që kam qenë i varfër matrialisht, por i pasur nga shokët! Ajo që patëm fatin dhe nderin të ishim shokë te heroit te kombit,Bahri Fazliut. Viti 1990

Leave a Reply