Veprimtari Anton Antoni reagon për tragjedin e Notredamit

Te lumte dora dhe mëndja për keto shkrime vlla Agim Desku
Nje njeri me te gjitha virtytet e larta njerzore, kurr nuk i gëzohet te keqes, por e ndine dhimbjen!!!

Une dje kam pa dy dallime krejtesisht te kunderta dhe krejtesisht tmerruse!!!
serbet jane gëzuar aq shumë, duke deklarua se Zoti e ka denuar Francen, pse Franca e ka pranu Kosoven shtet dhe pse flamuri i Kosoves ka qene disa dite ne ate Katedrale!
edhe nje pjese e madhe e Shqiptarve nga Kosova, Medvegja dhe Maqedonia jane gëzuar per kete ngjarje!
Turp turp turp!!!

Leave a Reply